Παρουσιαση του βιβλιου: «ΛΟΚΙ ΛΑΟΥΦΙΣΟΝ-Ο σκανταλιαρης θεος του Ασγκαρντ» (της Β. Ε. Σιολιου)

loki-cover
Β. Ε. Σιόλιου

«ΛΟΚΙ ΛΑΟΥΦΙΣΟΝ-Ο σκανταλιάρης θεός του Άσγκαρντ»

Μυθιστόρημα, μυθολογία, φαντασία, περιπέτεια

Απρίλιος 2018

ISBN: 978-618-00-0123-5

Σελ. 208, Διαστάσεις: 14,5 cm Χ 21 cm

Τιμή: 6.00€

Κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της Ελισάβετ Σιόλιου με τίτλο «ΛΟΚΙ ΛΑΟΥΦΙΣΟΝ – Ο σκανταλιάρης θεός του Άσγκαρντ». Ένα μυθιστόρημα φαντασίας και περιπέτειας για αναγνώστες κάθε ηλικίας, που θέλουν να ταξιδέψουν στο μαγευτικό σύμπαν της Σκανδιναβικής μυθολογίας.

Ο Λόκι θα περιπλανηθεί σε διαφορετικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, σε κόσμους θνητών και αθανάτων, όπου θα βιώσει την αποξένωση, το φθόνο, το μίσος, αλλά και τη φιλία και τον έρωτα. Θα αναμετρηθεί με ανδρείους ήρωες, θα έρθει αντιμέτωπος με τέρατα μυθικά και υπερφυσικά πλάσματα των θρύλων, αλλά και με τις θανάσιμες παγίδες των εχθρών του. Σύμμαχός του παντοτινός το πολυμήχανο και εφευρετικό πνεύμα του, όπως και η τέχνη της μαγείας, με την οποία είναι προικισμένος από τη γέννησή του. Βαθιά μες την ψυχή του αναζητά ̶ όπως άλλωστε κι ο καθένας από μας ̶ την αποδοχή και την αγάπη. Η σκοτεινή του πλευρά, που κάποιες φορές υπερισχύει μέσα του, θα τον οδηγήσει σε λάθος επιλογές και επικίνδυνα μονοπάτια. Η γενναιότητά του όμως και το αδάμαστο πνεύμα του θα τον βοηθήσουν να βρει τελικά τη θέση που του αξίζει στο Σκανδιναβικό Πάνθεον.

1. Διαβάστε κάποια ενδεικτικά ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ του βιβλίου εδώ:
https://drive.google.com/open?id=1TgVqru24bXKKiphh7MuN9pt8p2Vrs4DH

2. Δείτε το VIDEO-Trailer του βιβλίου εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=mBfKnZqyNwk

3. Επισκεφθείτε τη σελίδα της Β.Ε ΣΙΟΛΙΟΥ στο Facebook εδώ:
https://www.facebook.com/elsioliou/

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η εξιστόρηση της γεμάτης περιπέτεια ζωής του Λόκι, βασισμένη στη Νορβηγική μυθολογία. Ο Λόκι, ο σκανταλιάρης θεός της φωτιάς, των σεισμών, των μεταμορφώσεων και της εξαπάτησης, αναστατώνει με τα μαγικά του κόλπα το Άσγκαρντ, τη Μίντγκαρντ και όλους τους εννέα κόσμους που κρατάει στα στιβαρά κλαριά του το πανάρχαιο γιγαντιαίο δέντρο Ύγκντρασιλ. Ο Όντιν, ο Θορ, η Φρίγκα, η Σίγκυν, ο Μπάλντερ, η Σιφ, η Φρέγια και οι υπόλοιποι θεοί του Άσγκαρντ αναδύονται σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια μέσα από την ομίχλη των θρύλων του βορρά…

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε έντυπη μορφή από τις εκδόσεις «ΣΠΑΝΙΔΗΣ».

 

Κατεβαστε το βιβλιο: εδω

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *