Παρουσιαση του μυθιστορηματος: «Εντνα: πως να εκπαιδευσετε μια κακια μαγισσα» (της δαφνη τζαμαλη “υακινθου”)

photo-dafni4

Η Έντνα Γουόρτ δεν είναι μια οποιαδήποτε μάγισσα. Είναι η πιο κακιά και μοχθηρή μάγισσα της Γαγγλίας κι έχει για χόμπι της να σκαρώνει απαίσια κόλπα σε διάφορα ανυποψίαστα θύματα της μαγικής της ιδιοφυίας. Όταν θα γνωρίσει τον Τζον, τη Σούζαν και τον Χάρι, τρία υπέροχα ορφανά αδέρφια, αυτά θα την πείσουν να βάλει το πιο παράξενο και απρόσμενο στοίχημα. Τα παιδιά είναι σίγουρα πως τελικά θα της αποδείξουν ότι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να φέρεται κανείς με καλοσύνη. Τώρα η Έντνα θα πρέπει να αλλάξει έστω και για λίγο, γιατί μόνο έτσι θα αποδείξει μια για πάντα ότι η κακία έχει μεγαλύτερη πλάκα από την καλοσύνη. Θα πρέπει να αλλάξει όλες τις συνήθειες της τόσο στη διατροφή όσο και στην υγιεινή αλλά και τη συμπεριφορά της, αν δεν θέλει να χάσει το στοίχημα. Μπορεί να αλλάξει αυτή η στριμμένη γριά και να γίνει μια καλή και γλυκιά μάγισσα και τι θα πει για όλα αυτά η κυριότερη αντίζηλος της, η φριχτή Μέγκ και οι άλλες κακές μάγισσες που την έχουν σαν παράδειγμα.
Ένα διασκεδαστικό παιδικό μυθιστόρημα για μεγαλύτερα παιδιά αλλά και εφήβους, με πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση, που θα κάνει την ιστορία να ξεπηδήσει από το βιβλίο και να κερδίσει τον αναγνώστη.
Το βιβλίο «ΕΝΤΝΑ: Πώς να εκπαιδεύσετε μια κακιά μάγισσα» μιλάει για το πώς η αγάπη και η υπομονή μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τον πιο κακότροπο άνθρωπο και για το πώς όλοι μπορούν να εξιλεωθούν και ν’ αλλάξουν. Συνδυάζει το χιούμορ με τη συγκίνηση και θα βρει μια θέση στην καρδιά όχι μόνο των νεαρών αλλά και των μεγαλύτερων αναγνωστών.

 

Κατεβαστε το βιβλιο: εδω

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *