Οδηγιες για αγορα βιβλιου μεσω paypal

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Για να αγοράσετε ένα βιβλίο που είναι δημοσιευμένο στην easywriter.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον paypal λογαριασμό σας ή οποιαδήποτε πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Βήμα 1:
Αρχικά, από τη σελίδα του βιβλίου που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε “Προσθήκη στο καλάθι″.

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Βήμα 2:
Από το «καλάθι» σας, επιλέξτε «Ολοκλήρωση αγοράς» για να μεταφερθείτε κατευθείαν στη σελίδα του paypal.

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Βήμα 3:
Εάν έχετε ήδη ένα λογαριασμό paypal, κάντε log in συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (email και password).

Εάν δεν έχετε λογαριασμό paypal, προχωρήστε κατευθείαν στο βήμα 5.

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Βήμα 4:
Αφού έχετε κάνει log in στον paypal λογαριασμό σας, ελέγξτε τα στοιχεία της συναλλαγής και ολοκληρώστε την αγορά σας επιλέγοντας «Pay».

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Βήμα 5:
Εάν δεν έχετε λογαριασμό paypal, μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε «Pay with a credit or debit card».

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Βήμα 6:
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και τα στοιχεία της κάρτας σας (Visa, Mastercard ή American Express), στα πεδία (α) και (β), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Εάν θέλετε να σώσετε τα στοιχεία σας (και της κάρτας σας), έτσι ώστε να μη χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά που αγοράζετε οτιδήποτε μέσω του paypal, τότε αφήστε επιλεγμένο το κουμπί “Save this information with a PayPal account” και ακριβώς από κάτω συμπληρώστε δύο φορές ένα δικό σας password. Η διεύθυνση email που έχετε ήδη συμπληρώσει στα στοιχεία σας θα αποτελεί τον paypal λογαριασμό σας. Στη συνέχεια επιλέξτε “Agree and Continue” και ολοκληρώστε την αγορά σας. Ταυτόχρονα θα έχει δημιουργηθεί και ο νέος paypal λογαριασμός σας.

Εάν δεν θέλετε να σώσετε τα στοιχεία σας, δημιουργώντας λογαριασμό στο paypal, τότε απο-επιλέξτε το κουμπί “Save this information with a PayPal account” και θα εξαφανιστούν τα πεδία με το password. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να πληρώσετε με την κάρτα σας, χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό στο paypal. Στη συνέχεια επιλέξτε “Review and Continue” και ολοκληρώστε την αγορά σας.

Οδηγιες για αγορά βιβλίου μέσω paypal

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *