Η αυτοματοποιημενη διαδικασια αμεσης πληρωμης των συγγραφεων του easywriter

Η αυτοματοποιημενη διαδικασια αμεσης πληρωμης των συγγραφεων του easywriter

Το easywriter.gr, από τα πρώτα του βήματα, έχει υιοθετήσει έναν καινοτομικό (σε παγκόσμιο επίπεδο) τρόπο πληρωμής των συγγραφέων του.

Συγκεκριμένα, εάν είσαστε συγγραφέας στο easywriter.gr και πραγματοποιηθεί έστω και μια πώληση του βιβλίου σας, το ποσό της προμήθειάς σας (οποιασδήποτε αξίας) καταφθάνει μέσα σε δευτερόλεπτα στον λογαριασμό σας και είναι αμεσότατα στη διάθεσή σας! Δεν απαιτείται, δηλαδή, να συγκεντρώσετε έναν ελάχιστο αριθμό πωλήσεων, ούτε να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να σας αποδώσουμε τα κέρδη σας. Μπορείτε να υπολογίσετε ακριβώς την προμήθειά σας εδώ!

Η παραπάνω διαδικασία πραγματοποιείται αυτόματα μέσω paypal, το οποίο είναι ο πλέον αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος πραγματοποίησης συναλλαγών μέσω διαδικτύου διεθνώς. Στο easywriter.gr (όπως ακριβώς συμβαίνει και στα περισσότερα site του πλανήτη) χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του paypal, αφενός για τη διασφάλιση όλων των συναλλαγών και αφετέρου γιατί μας δίνει τη δυνατότητα της αυτόματης πληρωμής των συγγραφέων μας, ταυτόχρονα με την αγορά του βιβλίου τους.

Συγκεκριμένα, ο αναγνώστης θα πρέπει να πραγματοποιήσει υποχρεωτικά την αγορά ενός βιβλίου είτε μέσω του λογαριασμού του στο paypal, είτε χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα (πάντα όμως μέσω της υπηρεσίας paypal). Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αγοράς ενός βιβλίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Από την άλλη πλευρά, ο συγγραφέας απαιτείται να έχει δηλώσει στο easywriter.gr τον προσωπικό του λογαριασμό paypal, έτσι ώστε να μπορούμε να αποδώσουμε εκεί τα κέρδη από τις πωλήσεις των βιβλίων του. Φυσικά, εάν ο συγγραφέας διαθέτει το βιβλίο του στο αναγνωστικό κοινό δωρεάν, δε χρειάζεται να έχει λογαριασμό paypal.

Εάν θέλετε να διαθέσετε το βιβλίο σας στο easywriter.gr με σκοπό την πώλησή του και δεν έχετε λογαριασμό paypal, μπορείτε να τον δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα (και δωρεάν) ακολουθώντας τις οδηγίες μας. Στην ουσία, στο paypal δηλώνετε το email σας, τα στοιχεία σας και μια προσωπική τραπεζική κάρτα σας (απλή χρεωστική / ανάληψης ή πιστωτική). Εμείς, από την πλευρά μας, μεταφέρουμε τα κέρδη σας, μέσω της υπηρεσίας paypal, σε αυτή την κάρτα που έχετε δηλώσει, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγχετε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει από τις πωλήσεις, πηγαίνοντας στο προφίλ σας!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *