Εκδηλωση απονομης βραβειων για το Ψηφιακο Ιδεοδρομιο 2015

Εκδήλωση απονομής βραβείων για το Ψηφιακο Ιδεοδρομιο 2015

 

Τα νέα εδώ, στο Βιβλιοπωλείο των Συγγραφέων, είναι συναρπαστικά.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού “Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2015″ του πρώτου διαγωνισμού ηλεκτρονικού βιβλίου από την easywriter, έχει ήδη υποδείξει τα εκλεκτά σας έργα και έχει αναδείξει τους νικητές του διαγωνισμού!

Για να μην σας κρατάμε, λοιπόν, σε αγωνία, οι νικητές του διαγωνισμού μας:

  • Στην 1η θέση: Ψέματα στα χρώματα του πάθους – Αντώνης Κορτέλης, κερδίζει ένα tablet Samsung Galaxy!
  • Στη 2η θέση: Οθόνες γυάλινων συναισθημάτων – Γιάννα Ρουλιώτη, κερδίζει ένα σύνθετο, επαγγελματικό εξώφυλλο, φτιαγμένο ειδικά για το έργο! (ή άλλο, μελλοντικό έργο)
  • Στην 3ηθέσηYou are online. She is not… – Κέλλυ Παντελίδη, κερδίζει διαφημιστικό πακέτο προώθησης του έργου!
  • Στην 4η θέση: Έρωτας πίσω από τις μάσκες – Ανδρέας Μπιτάδος, κερδίζει ένα απλό εξώφυλλο, φτιαγμένο ειδικά για το έργο! (ή άλλο, μελλοντικό έργο)
  • Στην 5η θέση: e-πρόσκληση – Hριγόνη, κερδίζει ένα απλό εξώφυλλο, φτιαγμένο ειδικά για το έργο! (ή άλλο, μελλοντικό έργο)

Τα σχόλια της επιτροπής μας ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι εναγκάλισαν, με τη συγγραφική τους δημιουργία, την προσπάθεια της easywriter.

Οι νικητές θα βραβευθούν και θα τιμηθούν σε εκδήλωση που διοργανώνει η easywriter στο Καφέ-Βιβλιοπωλείο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Σόλωνος 101, Αθήνα, τηλ. 210 3828161) την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στις 8 το βράδυ.

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να σχολιάσετε, να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους συγγραφείς του Βιβλιοπωλείου του Συγγραφέων, να γνωριστείτε με την ομάδα της easywriter και να εκθέσετε τις προτάσεις και τα σχόλια σας, αλλά και να ακούσετε αποσπάσματα από τα νικητήρια έργα! Ανεξαρτήτως της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό είστε όλοι καλεσμένοι!

Χορηγός Επικοινωνίας:

in2life

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *