Δελτιο τυπου του βιβλιου: «Η γυναικα του Κενταυρου: Κεχριμπαρι και Οψιδιανος» (της Βασιας Μαυρακη)

kentaurou_small

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ (ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ)

ΤΗΣ ΒΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ

ΣΕΛΙΔΕΣ: 522 (pdf)

ΤΙΜΗ : 8 ευρω

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ: www.easywriter.gr

 

 

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα της Βάσιας Μαυράκη με τίτλο “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ (ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ)”. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που πραγματεύεται την καρμική, μεταφυσική ιστορία αγάπης του Άρχοντα και της Ιπποδάμειας, μέσα σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Πραγματεύεται την δύναμη αυτής της αγάπης, που μπορεί να μετατρέψει το θηρίο σε άνθρωπο!

… Ξέρεις, όταν ήμουν άρρωστη φανταζόμουν τον θάνατο μου. Φανταζόμουν τα παιδιά μου να κλαίνε πάνω από το νεκρό μου σώμα, τον Στέφανο να με θρηνεί καταρρακωμένος και χαιρόμουν για τον πόνο που θα ένιωθαν, γιατί ήθελα να τους λείψω, ήθελα να είμαι πολύ σημαντική για αυτούς, δεν ήθελα να ξεχαστώ σύντομα από την ζωή τους.

…Είδα τον Κένταυρο στον ύπνο μου, αυτόν που έχει το πρόσωπό σου. Είχε κόψει κοντά τα μαύρα του μαλλιά και οι τρεις πληγές που είχε στον πήχη του αιμμοραγούσαν. Θρηνώ για εσένα Ιπποδάμεια, δεν μπορώ να ζήσω μόνος μου… και ήταν τόσος ο πόνος της ψυχής του που τον ένιωσα κι εγώ, τόσο που ευχήθηκα να μην τον νιώσει κανείς άλλος για εμένα, να μην με θρηνήσει κανείς όταν πεθάνω…

 

Κατεβαστε το βιβλιο: εδω

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *